rumah terbuka deepavali kkm! deepavali vathukel :-)

13.11.2013

sebenarnya nama ai tak dicalonkan pun untuk pi beraya kat rumah terbuka deepavali kkm ni. tapi oleh kerana ai kaki menyibuk nak pi, maka ai follow la dj n big boss pi beraya. hahaha :-) makan free weh!





memang gilang gemilang la. tapi oleh kerana event ni time hari bekerja takde la sesak sangat dewan ni. kalau tak.... hmm :-p

ehem, tuan rumah untuk rumah terbuka, ybmk :-)

makanan dia ada macam2 la, tapi event kkm kan, semua food pakat ada kalori tagging. teh tarik pun ala-ala2 je la rasa. tapi nasib food lain sedap. pemanis mulut pun ada. tapi too sweet lah!


tetamu kehormat event ini ialah yab pm. eh, first time ai jumpa pm dekat2. hahaha. snap pic ni guna samsung big boss :-) tak lena la dia tido malam tengok pic pm dalam hp dia. hihihi.


usai je makan, kami pakat tak mau tunggu lama. balik la dey. perut dah kenyang, mata mau lelap. hahaha. sebelum balik kami posing dulu kat kolam yang cantik ni :-)



okay! tq tuan rumah!

0 comment:

Powered by Blogger.