parcel sampai @Pixajoy!

26.11.2013

hari ni parcel berbalut plastik skynet sampai. hmm expected delivery date untuk pb glossy rafting n pb 1 cik wi adalah pada 28.11.13, tup2 hari ni dah sampai. cepat pulak service Pixajoy n Skynet. bagus2.




pb glossy ai super awesome, menyesal pulak tak print dengan lamination glossy sejak mula2 kenal photo book. huhuhu. tak sia2 gak ai edit mana2 page yang perlu. nice :-)




pb 1 cik wi pun tak kurang awesomenya. memang tak dinafikan ai sedikit stress nak tunggu hasil photobook ni. maklumlah gambar untuk album ni banyak yang tak berapa sharp, risau menjejaskan mood view photo book. tup2 hasilnya, boleh la dibanggakan. hahahaha. yang paling penting cik wi suka (read as terus ada next project. Alhamdulillah!)

ruff&tuff 8.5' x 11'- cover tinsel shine rose red



update 28.11.2013

tanpa disangka2 hari ni ai terima parcel untuk pb 2 cik wi. awalnya photo book ni sampai! sepatutnya expected delivery on 2.12.13. super duper like. project ni memang cik wi tunggu2 dan tak sabar nak view. maklumlah 60 pg kan. 

ruff&tuff 8.5' x 11'- cover tinsel shine bronze brown






yeay, ruff n tuff 8.5 x 11 dari pixajoy ni memang saiz yang sesuai untuk buat photo book. dia punya feeling view photo book tu memang memuaskan sebab semua gambar nampak besar. patut la cik wi suka. hehehe :-)

Alhamdulillah. next project anyone?

0 comment:

Powered by Blogger.