obses kepada game google. haha :-p

22.11.2013

hari ni ada game google sempena 50th anniversary of doctor who. eh who doctor who? ask google ye kawan2, yang pastinya doctor who ni cerita sains fiksyen. hihi. game ni menarik gak la. dalam diam2 rupanya asmah dah cuba dulu main game ni. ahahaha. dah terjebak dengan obses kepada game google. 

bukan susah nak hilangkan stress kan? jom main game :-)













game ni sangup main beberapa kali je, sebab level L n E, asik kena current je. hahaha :-)

catatan masa kali pertama bermain penuh


catatan masa yang dah improve. hmm. dalam hati ada jiwa gamers. choyyy :-p




catatan masa terbaik on 23.11.2013. hehehe :-p


cuba lah sementara ada masa! hehehe :-p

0 comment:

Powered by Blogger.