misi work&play @ Port Dickson!

10-12.11.2013

yeah, another trip, misi work&play kali ni untuk bengkel surveilan keselamatan makanan kat port dickson :-) as usual, kalau bengkel tu banyak class n lecture kan? we all pun tak keluar mana2 dok terperap je dalam pnb ilham tu.

eh pnb ilham? sound familiar kan? ahahaha, masa muda2 dulu ai ols pernah berpiknik ngan aysk girls. kira menjejak kenangan lalu lah. haha :-) everthing was same, kecuali rate apartment dia yang dah rm500+ even gov rate. sigh! 

pic credit to dj's fb :-p

10.11.2013

setup classroom :-)


 



enjoy beach view. nice view tapi nak mandi? better think twice :-p



11.11.2013

hari ni lecture macam2. susah gak otak ni nak absorb. kekeke :-p tapi lecture dr chai memang menarik, tapi susah sket nak faham. huhu. nanti kita study lagi ye?


12.11.2013

final day. hari ni lecture perundangan. bagus gak info yang dapat dari lecture ni. hehehe. tapi part paling best hari ni, sesi amik gambar. sakan sangat kan.



ok, bengkel dah habis. masa untuk pulang!

0 comment:

Powered by Blogger.