happy children day, sayang-sayang ma'long!

20.11.2013


walaupun sayang-sayang ma'long tak pandai membaca pun lagi, ma'long nak wish jugak happy children day :-) since 2 kanak-kanak comel dan nakal ni ada, almost everything change! n most important think, ai dapat tengok sisi lain ayah. hahaha :-)

ma'long doakan sayang-sayang ma'long diberi kesihatan yang baik, sentiasa menjadi anak yang baik, sentiasa mendengar cakap, tak kuat membebel, rajin2 belajar, jangan suka pow ma'long dan lain-lain. haha :-p

ma'long heart sayang-sayang ma'long ketat2. muah.

nur qurratul auni binti wasid
 nur aqilah awadah binti wasid

0 comment:

Powered by Blogger.