draft 3 pb cik wi #pixajoy. bila nak submit agaknya?

21.12.2013

hari ni ingatkan dah final, lepas cik wi bagi 1 folder baru yang dia terlupa mau bagi sebelum ni. dah berangan nak submit tiba2 cik wi kata, ada lagi folder n cd gambar nak masukkan dalam pb. hahaha. apakah lawaknya cik wi ni, bila browse je draft teringat ada gambar nak masukkan, bila check2 ada banyak lagi gambar yang telah tercicir. nasib baik tak submit lagi. huhuhu :-p

gambar yang dapat hari ni memang banyak dan agak tepu jugak otak nak pilih. pastu nak masukkan di antara2 gambar yang dah siap design, memang major amendment lah. now just finish design. dari 50 pg jadi 60 pg. banyak kan?! esok submit pb draf 3. harap2 takde lagi folder baru yang muncul. kalau tak pengsan! hahaha.

0 comment:

Powered by Blogger.