qila @ 5 month

14.10.2013

aqilah awadah membesar bagai johan. walaupun nampak macam kecik je tapi advance. macam2 kanak2 zaman sekarang ni, semua pun nak termaju dari kanak2 zaman dahulu. eh?

qila @ 5 month

tak suka senyum

mama dia kata since dia dah recognize orang ni, makin kedekut senyum dibuatnya. dengan ma'long kaki pembuli ni, hmm, memang tak nak senyum langsung. cet.

tak suka kena tinggal sorang2

dulu dia tak kisah pun terdampar sorang2 kat hall rumah, now kalau takde orang kat sekeliling dia, mula la dia menjerit sekuat hati. lucky suara dia halus je, so masih sedap didengar. tapi part air mata tu memang tak tahan. macam nak banjir dibuatnya. memang duplicate mama ni. drama air mata sangat.

pondok-pondok

now qila dah start merangkak. tapi sebelum nak mara tu dia akan setup pondok dulu. hahaha. comel kot.

suka tengok upin-ipin

tak faham la kanak2 la ni, suka bebenor ngan upin ipin. magic nya kalau dia menangis, buka je upin ipin sure diam, boleh layan sampai habis kot. hahahaha

gigi dan makan

dah nak tumbuh gigi dah anak buah ma'long ni. al-maklumlah dah start makan bubur nasi yang telah diblend superfine.

semoga qila sentiasa sihat selalu. love :-p




0 comment:

Powered by Blogger.