persediaan #seminarAJ #penang

7.10.2013

kali pertama menjejak kaki ke MPC Penang, kalau bukan kerana seminar AJ, mungkin tak jejak la kot. ini adalah venue untuk seminar dan dewan yang kami book ni boleh muat untuk 110 orang!

hello MPC, Penang!




hari ni adalah hari persediaan untuk seminar. Alhamdulillah, kami dibantu oleh team makmal penang n geng task force :-) wee, macam-macam cabaran hari set up ni. al maklumlah semua bukan tahu sangat part2 teknikal ni, tapi redah je laa. hari ni lah nak test itu ini, hari ni jugak la nak buat kit seminar. nasib baik semua sempat siap by 5 pm, kalau tak kena berkampung lah pulak!


 

ok, semi ready untuk seminar hari esok. semoga semuanya berjalan lancar. Amin :-)

0 comment:

Powered by Blogger.