outstation: penang #seminarAJ #meeudang!

6.10.2013

hari yang ditunggu2 telah tiba. masanya untuk menjelajah zon untuk aktiviti promosi akta and peraturan jm :-) kali ni untuk zon utara- penang mai! bertolak dari wilayah kol 2.30 pm, 2 kali stop di hentian rehat n sampai kat hotel palm inn tepat kol 7.10 pm. Alhamdulillah. 

misi outstation sudah pastilah bukan semata-mata kerana seminar aj, tapi datang dengan pakej "food hunt". hey, korang tau kan penang serve macam2 food yang sedap? memandangkan isnin merupakan hari cuti untuk kebanyakan kedai kat sungai dua, penang, maka misi :food hunt" hari ni ialah pekena mee udang pak ngah! ini kali kedua ai jejak kaki kat kedai ni, dan selepas 2 tahun, kedai pak ngah pun dah transformasi :-) tahniah laaa.

tadaa, mee udang pak ngah. sedap!


0 comment:

Powered by Blogger.