oh la la, lhdn :-p

23.10.2013

ini agak mengecewakan! setelah berulang kali follow up status pengisytiharan cukai pendapatan 2007 dan 2008 yang telah dihantar dalam bulan 5 tahun ni, jawapan yang diterima masih sama

"permohonan tersebut masih belum ditaksirkan (audit)"

dalam bahasa kasarnya, depa tak buat apa-ap pun lagi walaupun depa dah terima permohonan ai bulan 5 hari tu. oh la la, lhdn kl bandar. yup,walaupun amaun yang floating tu 3 ratus je, still duit apa. still ini bukan cerita pasal nak refund pun, ai cuma nak clear kan amaun yang floating tu dari e-lejar.

haish. apasal lama sangat. malas dah nak follow up.

tunggu next year kot?

bagi depa side kick nak ma'long? huhu

0 comment:

Powered by Blogger.