october 5th!

5.10.2013

ikut plan asal, ai nak p warehouse sale karangkraf and terus ke rumah shu for yusuf's akikah. tup2 mak kata kak ngah (cousin) nak kawen on the same date. so lepas revise plan, ai pun follow lia balik kuala selangor n off to kak ngah's wedding kat hotel de palma, kuala selangor. 

kak ngah's wedding

tahniah to kak ngah n abg azman. semoga perkahwinan ni akan bahagia dan sehingga ke syurga. finally, kak ngah dah ada happy ending and meet her soulmate :-p dapat abang muda plak tu. kekeke :-p

sabrina E-day?

wah, wah, wah. diam2 je minah ni. tup2 dah kuar pic E-day. teringat stori2 kami masa sab turun wilayah hari tu. hmm, mana satu pilihan hati dia ni? 

Karangkraf warehouse sale

ingatkan sale besar-besaran. rupanya ada satu khemah je. itu pun tersorok. dari luar memang tak perasan. hehehe. tapi tak kisah la, besar atau tak, ai punya motif cuma serbu tempat novel Alaf21. dah la datang lewat around 6.10pm, memang tak dan la ai ols nak pilih2 kan. semua ai grab je novel2 seperti yang dirancang. jimat masa. novel apa ai borong? tunggu next post. hahaha.

credit pic from fb karangkraf

hmm, jauh2 betul perjalanan hari ni. tapi puas hati gak la, dapat p beli novel walaupun kekangan budget. namun begitu, ada sedikit frust tak dapat jumpa RAM, nak sign buku. hehehe :-p

0 comment:

Powered by Blogger.