novel yang telah ditangkap@jualan gudang karangkraf!!

5.10.2013

sale datang lagi. hahaha. kali ni jualan gudang karangkraf kat shah alam. as usual, ai ols mengambil kesempatan untuk membeli "sedikit". al maklumlah budget menipis kan. hehehe :-p

oleh kerana sabtu sedikit kelam kabut, ai hanya reach kat karangkraf at 6.10pm. ada lagi 50 min sebelum jualan gudang berakhir. sempat lagi la nak membeli. masa ni kat karangkraf ada ramai orang lagi. masing2 dok memilih.




sebab dah set nak beli novel apa, maka cari apa yang nak dicari je la

pakej okt 13- rm67. ini magis punya angkara!


novel2 lain. frust sebab novel damya hanna tak siap print lagi :-(


in total ada 7 novel baru in d house:-)


additional collection no 171 to 177!

0 comment:

Powered by Blogger.