macadamia cheese cake vs #lifecrisis

29.9.2013

hari dating bersama anis. konon-konon nak siapkan softcover photo book percutian dia ke singapore, tup2 gosip pulak yang lebih. walaupun kami dikejutkan dengan berita yang mengejutkan, 2 orang adik anis accident masa on d way balik dari Pahang, tapi Alhamdulillah, semuanya masih terkawal.

tengah dok2 citer2 photo book, gosip dan lain2 tiba2 anis kata, dia tak suka dengan umur 30! hahaha, so middle age syndrome, lol. dia kata now everything seem not synchronize. otak fikir lain, hati kata lain. otak kata buat A, hati kata buat B. apa yang anis nak cerita sebenarnya, i can't really catch up. hehehe :-)

is there really a middle age syndrome?

takut tak?

lucky i'm still "sweet" 29 plus. hahaha. indenial, so what?

apapun, age is just a number, kan? hati gembira, hati bahagia, semuanya akan nampak muda. 

let's chill anis, In Shaa Allah, percaturan Allah itu tepat, yakin dan rasai lah bahagia tu dalam hati. 

jom kita ngap macadamia cheese cake! this is a-must-try-cake bila makan kat Padi@Putrajaya!



0 comment:

Powered by Blogger.