lovely sunday vs sandwich sardine :-)

20.10.2013

ahad. hari bermalasan. eh. hehehe :-) this week je ada masa nak rehat2kan kaki, next weekend ai ols dah terbang ke sarawak :-p hari ni, dari pagi sampai petang sanggup berlapar sebab malas nak masak dan takde apa pun nak masak, choyyy sangat kan.

turun pi kedai runcit pun, tak tau nak beli apa. nak goreng mee macam banyak sangat bahan nak kena sedia. sudahnya beli roti+sardin+planta+salad. ahahaha.

yes sandwich sardine untuk tea time cum lunch cum breakfast. 



hehehe. cukup lah untuk hari ni. Alhamdulillah :-)

#rindunasi

0 comment:

Powered by Blogger.