jalan2 pekena makanan kat padang kota!

7.10.2013

habis satu part, mula lagi satu part. aktiviti "food hunt" kat pulau! great! malam ni bos asik sebut2 nak pekena mee sotong hameed n special coconut shake. apa lagi bergegas la we all nak ke pulau! so perjalanan pergi kita naik feri! ai tak ingat sama ada ai pernah naik feri ke tak, kalau ada pun must be a very long time ago. haha. so, excited jugak la kan. 



sampai kat pulau, kami pun bergegas nak p taman padang kota for mee sotong hameed n coconut shake. malangnya, kedai tutup. hahaha. frust je dibuatnya :-p. so, cari kedai lain! malangnya tak banyak kedai yang kami tau. pusing2 punya pusing kami pun berhenti kat kedai padang kota tepi laut tu.

haa, masa kami sampai tu, duduk je, ramai peniaga yang datang. ramai kot! seram gak la, potong selera nak makan. hehehe. tapi lepas masing2 promo makanan, diaorang pun berlalu pergi. phew!

antara food yang kami order

 char kuey teow 1
 laksa
 coconut shake
 pasembor
 char kuey teow 2

makanan yang paling sedap ialah pasembor. tapi ada banyak kedai la area tu. pandai2 korang la pilih. hehehe :-) makanan malam ni semua ditaja oleh bos2 ai. kenyang. Alhamdulillah :-)

0 comment:

Powered by Blogger.