hari #seminarAJ, makan lagi dan pulang!

8.10.2013

Alhamdulillah, hari seminar ni berlangsung dengan jayanya dan harap2 mencapai objektifnya. peserta pun ramai. bagus la orang2 penang ni. hehehe :-) penghargaan buat team makmal penang n geng task force yang bersama2 membantu bagi menjayakan program kali ni :-) 


terima kasih daun keladi, lain kali jumpa lagi!


sebelum pulang wilayah, misi "food hunt" masih diteruskan. usai kami drop mr big boss kat airport, bergegas la kami p cari mee sotong hameed n coconut shake taman padang kota lama. Alhamdulilah, kali ni ada rezeki, boleh la kami merasa :-)

  jamil coconut shake 
 mee sotong hameed

personally, ai tak minat sangat mee sotong hameed ni. sebab mee dia pedas sangat n sambal sotong tu manis. combination ni tak kena dengan tekak. tapi boss n irma kata sedap n boleh repeat lagi. masing2 punya tekak la kan. tapi coconut shake dia sedap. sempat gak intai bahan2 yang dia guna. nanti ai ols cuba coconut shake kat rumah plak eh.

coconut shake jamil style 

air gula
air kelapa muda
susu ideal f&n
ice cream soda
1 scoop ice cream vanila nestle

ok, masa untuk pulang! tq penang! sampai jumpa lagi!

0 comment:

Powered by Blogger.