calendar alin dah sampai. jom buat calendar sendiri dengan Pixajoy!

23.9.2013

parcel yang ditunggu2 dah tiba. TQ Pixajoy! tadaa, ini dia project calendar alin macam yang ai stori kat post ni. ada 2 parcel sebab voucher FOC calendar yang ai dapat, ai telah guna untuk reprint calendar ni n bagi kat alin as free gift. wah gitu kan. 




memang nice calendar ni, sebab disamping kita boleh masukkan date2 cuti negara, kita boleh masukkan gak important dates such as birthday, anniversary, travel date dll setiap ahli keluarga kita. calendar ni pun bagus gak untuk mereka yang asik lupa important dates. hahaha. untuk calendar ni harga dia rm45 untuk 12 bulan.

so apa lagi, terjah lah website Pixajoy untuk berkenalan dengan produk calendar. hihi. tutorial calendar will coming soon. so stay tune ya!

0 comment:

Powered by Blogger.