1st calendar design #pixajoy!

10.9.2013

hmm, baru terperasan, voucher free calendar yang dapat masa beli promo hari tu expiry on 18.9 ni. nasib la sempat perasan kan. hehehe. so ai design kan alin punya dulu, kalau sempat submit sok maybe boleh dapat hari yang sama delivery photo book alin.

1st time design, tak banyak hal. senang je design calendar ni rupanya tapi makan 6 jam gak la. hihi. yang melambatkan of coz sebab nak isi caption, counter check tarikh public holiday la dan lain-lain.

so macam mana hasil design kali pertama ni?

product: 12 month calendar, landscape
price: rm45

calendar alin 2014

cover


tak sabar nak tengok hasilnya. hihi. maklumat lanjut sila ke website pixajoy eh.


0 comment:

Powered by Blogger.