slitherlink. dot dot yang bikin panas hati

30.8.2013

hari ni baru discover satu lagi brain game yang menarik. slitherlink. as usual datang dari jepun dan dah popular lama, ai je baru tau. hihi

masalahnya, ai agak lems nak belajar taktik game ni. sudoku, ken ken lagi senang kot. ni sambung2 dot dot pun punya lah susah, sakit hati je dibuatnya!

 nampak cantik kan? sebab sambil buat, sambil tengok jawapan. hihi
 ni la hasilnya kalau buat tanpa intai jawapan. conteng2 tu sebab dah marah sangat. 
ni dah putus asa nak buat. huhu

hihi. tension je tau nak buat menda ni. baca2 basic tips pun tak paham lagi. apa ke lems nya lah.

help! cikgu, help!

0 comment:

Powered by Blogger.