setelah 5 tahun

24.8.2013


setelah 5 tahun, baru ingat nak jumpa. iskh laaa nasib de wassup yang menghubungkan we allz. ai n sha baru jumpa april  lepas, now kami pakat nak jumpa intan pula. masing2 masih mengurus, tapi ai pula makin menggemuk. ehehehe. firhan pun asik tanya, apasal gemok sangat ni. ahahaha. serius. ai pun tak tau. hahaha

memang lama tak jumpa, lama juga sesi catch up kitaorang, gosip sana sini. nasib la zahid boleh layan je. kekeke. macam2 hal rupanya dah berlaku. poor intan, kami beria2 soh dia resign je. 

hopefully ni bukan perjumpaan last. banyak lagi yang nak digosipkan. hehehe. tq guys!

0 comment:

Powered by Blogger.