keputusan cabutan undi PPA1M :-)

30.8.2013

dah lama menunggu keputusan undian PPA1M. akhirnya hari yang ditunggu-tunggu telah tiba. malangnya rezeki tak menyebelahi diri ku ini. sobs, sobs. takpe la bukan rezeki ai, tunggu next cabutan or sehingga no cabutan valid up to 2 tahun. yang belum semak, lekas2 klik link ni. mungkin ada hikmahnya, mungkin belum cukup2 stabil financial, mungkin dan mungkin... redha je lah weiii, hutang tu, bukan dapat free. hehehe :-p


ada orang yang pertikaikan ketelusan undian PPA1M. kenapa? susah nak puaskan hati semua orang kan, kalau dapat cakap dah rezeki. kalau tak dapat cakap, tu semua kroni dah amik. apa kes? 

apapun, undian bukan lah dibuat secara sorok2. in fact wakil dari CUEPACS pun ada pada masa kejadian. banyak mata yang tengok, dengar. tak kan la nak tipu lagi. telus lah tu. jangan jeles lah! belum pasti kalau dapat, mampu nak tambah hutang2 tu. (sedapkan hati)

29.8.13 ada sesi undian kat dewan melati. secara terbuka, siap ada sidang media lagi.



Alhamdulillah, mereka tak lupa kepada pemohon kelainan upaya (OKU), ada bekas berasingan lagi untuk cabutan undi. prihatin. thumbs up!


dan competitor2 ku......


harap2 Allah murahkan rezeki pada sesi undian akan datang. In Shaa Allah :-)

0 comment:

Powered by Blogger.