sesayang yang comel pagi raya #2syawal

9.8.2013

raya ni memang jarang sangat family ai nak bergambar raya macam famili orang lain. ai baju raya pun tak sempat pakai, sempat sarung track suit, t-shirt je sebab keja cuci pinggan mangkuk, periuk belanga kat dapur. sedara datang pun, dok menyorok je la sebab costume raya tak sempat sarung. ala raya is always raya. apa yang sempat je la.

but dengan adanya 2 budak comel ni raya is more merrier. mahu tak nya, kakak dah lah kepoh, adik pulak pipi pau. hai laaa, comels-comels mak long. love u both!

si kepoh kakak. comels as always. nakal tak kena masa, selalu kena marah. kesian.




adik pulak pipi pau. marah bila digomol. who cares? hahaha.




In Shaa Allah, mak long doakan semoga sayang2 mak long akan membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh, cerdik dan cergas. Amin :-)

0 comment:

Powered by Blogger.