1st photo poster #pixajoy! love! love! love!

27.8.2013

tak ingat pernah membebal pasal poster ke tak sebelum ni. memang masa nak buat tu penuh tekanan, sebab editor tu sikit2 hang, pastu melembab sangat. iskh laaa, ai pun tak boleh sabar kot.

tapi bila tengok hasilnya yang sampai petang tadi (expected 30.8.13 kot-gila cepat!) terus rasa. pergh cantiknya! ai just falling in love dengan paper metallic pearl ni. cantik sangat! objektif buat poster memang sebab nak tengok quality paper, sebab tu la ai design more untuk family adik, gambar kepochi auni n little pau qila. ohsemmm sungguh la!!

sori quality gambar teruk guna tab huawei je. kalau guna #htcone mesti cantik (berangan).

 promo 4 kpg rm35. murah kan?
 kenangan sepanjang zaman. ehehehe
 pipi pau qila. 
 kepochi kakak auni
adik's family on qila's cukur jambul 2013

serius memang menarik. korang ada lagi 2 hari lagi untuk buat poster dengan harga promo. last day 30.8.13. jom intai kat link pixajoy.

0 comment:

Powered by Blogger.