tahu tak apa yang boleh buat ai stress? ya, promo Pixajoy.

8.7.2013

tak tahu la sebab apa, bila promo Pixajoy je rasa stress. gatal je tangan nak beli. iskh, iskh. yang dalam simpanan pun berbaki 2 lagi. 


promo kali ni- promosi ramadhan untuk abadikan kenangan lebaran. chewah, chewah. pose pun belum laie dah nak berlebaran plak kan. tapi sementara ada promo ni kena grab la. EH?

detail promo

promo berlangsung dari 8/7/2013 hingga 18/7/2013
expiry: 18/1/2014 (lama lagi tuuuuuu)
produk: boleh pilih antara Cool Image Wrap 8.5 x 11 potrait or landscape (40 pg) atau Ruff n Tuff Debossed Hardcover 11 x 15 (20 pg)


kira budget

ini namanya kegigihan. kalau dah tamak tu nak membeli je lah kan. hahaha. kalau ikut budget baik simpan untuk belanja posa n raya. tapi sebab nak jugak beli, ai cari cara lain nak bayar. ini lah masanya nak cash duit affliate, guna duit design pb suha, guna baki photobook credit n tambah rm2 dari maybank. so duit gaji bulan ni yang diguna hanya rm2. yes!

beli

haaaa. kan dah terbeli. nak dijadikan cerita beli 2 voucher untuk dapat free personalized calendar. hahahaha.  takpe tak rasa ralat sangat sebab guna rm2 je dari duit gaji bulan lepas. sedapkan hati sendiri.

nasihat

kalau nak beli, beli la sekarang. boleh buat album masa raya nanti. EH?

so nak beli dah kan? sila klik link ini. nampak je promo ramadhan tu klik lagi. sampai jumpa perkataan BUY NOW. eh, eh sebelum tu sign up dulu, kalau tak macam mana pixajoy nak bagi no voucher.


ok. bai. xoxo.

0 comment:

Powered by Blogger.