pb candat 2.0 dah sampai. comel tau.

18.7.2013

finally PB Candat 2.0 dah sampai. yahoo. exactly on expected date delivery! kali ni ai buat 2 cubaan (i) cubaan membuat slip case yang tidak cacat dan (ii) print menggunakan glossy paper. 

masa pb sampai tu berdebar2 gak la nak tengok hasil, bila dah unwrap packaging, phew terkagum pulak dengan hasil kerja sendiri. hahaha. ye lah (i) slip case comel kot, eh paling comel dari 3 slip case sebelum ni dan (ii) paper glossy not bad la. cantik gak!

untuk tutorial slip case kita buat later. just stay tuned :-)

untuk hasil dan hasilan pb, tadaaa, dipersembahkan.

slip case front
slip case back
phewit
tetulang
glossy paper
the photobook
 slip case comel sangat

cantik tak kak ton?

0 comment:

Powered by Blogger.