merah jambu vs ungu untuk adik-kakak. love

5.6.2013

dah lama tak shopping baju untuk anak2 buah mak long yang semakin comel, baik, nakal, mulut pot pet dll. kebetulan auntie lia pun nak share sponsor kan, maka niat untuk shopping menjadi kenyataan. so, mak long shopping kat Anakku! muahahaha, memang tersangkut nearly 1++ hour sebab nak imagine tinggi dua orang anak buah ni. tak sure muat ke tak. mak memang mangsa la, sekejap2 ai call tanya saiz, warna etc. phew, susah gak nak shopping baju budak2 ni.

hasil tangkapan mak long tersasar dari plan asal. ni semua sebab baju2 dalam Anakku comel. huhu :-p


sampai je kat kampung terus paksa kakak auni pose dengan baju. ye lah kena update tukang sponsor kan. malangnya muka dia macam kena paksa, padahal suka. cet


tapi kakak auni paling tak sabar2 nak pakai baju dora purple ni hah. baru nak tunjuk muka suka kan. huhu.  


okay, kalau duit auntie lia terlebih lagi kita shopping lagi. yeay :-)

0 comment:

Powered by Blogger.