membeli buku di #belibukuonline2u.com

2.7.2013

dah nak ramadhan ni masing-masing dah sibuk nak tempah kuih raya online, beli baju raya online dan tidak ketinggalan beli buku online. begitu juga dengan diriku. memandangkan ramadhan makin hampir ni ai nak equipped diri dengan qalam yang baru. Alhamdulillah, google punya google terbekenan kat qalam yang diterbitkan oleh telaga biru. memandangkan time ni masa tak sesuai untuk beli secara walk in kat kedai buku maka ai telah pilih cara untuk shop online.

google punya google, terjumpa website ni http://bukuonline2u.com/ Alhamdulillah ada pun qalam yang dicari, memudahkan kerja. so, mula lah create akaun dan buat order. oleh kerana website ni tak link terus dengan bank, maka ai buat payment secara berasingan. mudah kan. 

malam ni status dah processed, agak2 bila sampai eh? katanya proses penghantaran mengambil masa 1-3 hari selepas pembayaran diterima. excited pula ai kan.

tunggu update ya!

0 comment:

Powered by Blogger.