lama pulak tak update belog. iskh

18.7.2013

hmm, lama pula ai ols meninggalkan dunia penulisan di belog. haish. hari ni pun dah puasa ke 9. cepatnya masa berlalu kan. macam mana puasa korang setakat ni. semoga puasa dan ibadat kita diterima Allah dan tidak menjadi perkara yang sia-sia. In Shaa Allah

pose bujang ni, makan berbuka bungkus, makan sahur cukup la air nestum+kurma. kekeke :-) jeles tau ai ols dengan korang yang rajin bangun masak pagi-pagi. tapi life must go on kan, layan je lah.

oh, ingat lagi tak pasal pembelian kat bukuonline2u yang ai janji nak update? tadaa, ai beli Quran baru, lebih besar dan colourful. Alhamdulillah. sesiapa yang berminat boleh beli buku kat website ni. tapi untuk sebarang communication dengan company baiklah guna wassup instead email. 


lagi apa yang menarik eh?

0 comment:

Powered by Blogger.