lagi-lagi draf photobook Pixajoy!

7.7.2013

memandangkan ada 3 voucher photobook Pixajoy yang masih ada dalam simpanan, maka ai telah rajin untuk submit 1 project baru. photobook ni buat within 6 hour je, memang cekap dan pantas kan. huhu.

masih ingat tak ai pernah draf photobook candat-ruff &tuff debossed hardcover 8.5 x 11? yup, tapi oleh kerana ai ni fan Cool Image Wrap Pixajoy 8 x8, maka ai kena create new project. kali ni lebih senang sebab ai template je susunan gambar dari draf pb yang ai dah buat. tapi ada some pic yang kena compress kecik2 n combine. maklumlah saiz berubah kan. kalaulah Pixajoy ada buat special button untuk tukar saiz photobook tak yah la susah2 nak create new project. huhu

okay, kali ni ai cuba bermain2 dengan mask, black & white n border. pastu sengaja bagi level gambar sama je setiap page. tapi tak berapa berani nak pakai backgroud solid black tapi still main2 dengan dark background- template sedia ada Pixajoy.

yup, submitted project. tak sabar nak tunggu hasilnya. kali ni gak ai guna glossy paper. excited!

some proofs. e-flip album (klik link to view)


 




 


0 comment:

Powered by Blogger.