keywords yang mendorong korang ke sini #Q&A

3.7.2013


sejak akhir2 ni ai rajin gak nak tengok keywords yang mendorong search engine membawa korang ke blog ai. 

keyword:

"how to add background photo on pixajoy photobook"

jawapan ai:

kalau nak add background photo, korang boleh add kat tab background. tapi pastikan saiz background tu besar supaya ia tak jadi low quality. maybe this post will help. klik SINI

alternative

korang boleh buat picture box sebesar2 page photobook, pastu drag je picture kat dalam box tu. 

tak paham boleh comment. jangan malu2. FOC

0 comment:

Powered by Blogger.