berkenalan dengan nubex.com

18.7.2013

kalau korang suka google info pasal gold, silver mesti korang ada terserempak dengan website nubex ni. nak tahu maklumat lebih lanjut korang google lah sendiri. hehehe. ai terserempak dengan website ni bila google pasal dirham. tiba2 tahun ni terasa nak bagi duit raya pakai dirham pulak. tapi bukan la untuk semua orang, makcik belum kayo laie. hahaha.

kat public gold memang ada jual dirham tapi cuma ada 10 dirham. tapi ko mampu nak bagi 10 dirham sorang? tak laa kan. so ai google la 1 dirham. rupanya kat nubex ada jual. menarik. so baca2 la info pasal nubex pastu rasa macam boleh dipercayai, so ai sign up la. 

kalau tanya pasal spread ke, price apa ke memang ai tau sikit2 je. tapi bila tengok 1 dirham rm12.21, terus rasa cam why not, jom cuba beli. hahaha. so dah isi semua borang, pilih apa nak beli dan buat payment, status terakhir produk "shipped".

hmm, sekarang mode menunggu, adakah dirham2 akan sampai? jeng,jeng, jeng...

apapun service nubex memang cepat, bila kita ada keraguan, hantar email kat nubex, pastu soalan2/ keraguan akan dijawab secepat mungkin. dasyat. ok. nampaknya ai dah de website baru yang syok nak intai. huhu.




kemaskini 19.7.2013

nampaknya rombongan dirham tak sampai laie. takdo rezeki la nak bagi anak-anak masa iftar sok. sorry sesayangs semua, next year k :-(

kemaskini 23.7.2013

haaaa, finally dirham sampai. Alhamdulillah, cuak gak la dibuatnya mana tau kot-kot tak sampai kan. so, sambung niat tergendala jumaat lepas, ai bagi advance duit raya kat geng. sampai la niat kan. 


kemaskini 4.8.2013

stok dah habis. Alhamdulillah :-)

0 comment:

Powered by Blogger.