aqilah awadah dengan rambut cacak-cacak. ouchhh.

7.7.2013

selalu bila mak long balik kampung, susah benor nak jumpa qila berjaga. asik2 tido, tido n tido. balik kali ni, mak long jumpa qila, kepala qila botak! hehehe. tapi qila maintain comel, lebih comel rupanya.

pastu yang paling amazing, qila dah start communicate dengan orang. yup, memang bahasa tu qila je faham, tapi mak long tau qila memang beria-ia sangat nak cerita, tak berenti2 pulak tu. mula-mula mak long ingat qila nak menangis, tapi mama kata, tak lah qila tengah ajak borak. hahaha. comel sangat okay.

pastu qila dah pandai senyum dan cair hati mak long :-p

 tengah cakap
 senyum 
 tak ready lagi la mak long!
 comel la tu
 ok cukup2 mak long!

oleh kerana pic ni capture masa baru bangun2 masing-masing buat muka takde mood sebab tak mandi lagi. apapun sayang kakak auni n adik qila. sayang anak buah mak long ketat-ketat. love :-)

0 comment:

Powered by Blogger.