#8: Slip Case Cool Image Wrap 8"x8"

24.7.2013

entri ni asik tertangguh je, al maklumlah masa amat2 terhad kebelakangan ni. chewah. memadangkan ai dah temui cara-cara untuk menghasilkan slip case cool image wrap 8"8" yang comel, maka tidak patut pula sorok ilmu sorang-sorang. hello designer!

PT by Asilah #8

subject: slip case cool image wrap 8" x 8"

actually ai just nak share print screen slip case yang dalam proses pembikinan. klik pada gambar untuk view yang lebih jelas

1. adalah amat  penting untuk follow instruction yang telah diberikan. contohnya garis hijau menunjukkan "fold area". so jangan gatal2 letak gambar kat situ, unless nak buat full page macam back cover pic kat atas ni. 

2. untuk slip case yang comel, di front cover, pastikan tulisan n gambar berada dalam square seperti dalam pic diatas. pastikan korang tinggalkan satu kotak di sisi kiri, kanan, atas dan bawah untuk elakkan gambar tu di fold. 

3. pandai2 la arrange bagi cantik ye.


ini lah slip case yang paling comel daripada 4 slip case yang ai pernah buat sebelum ni. semua gambar n tulisan terletak betul2 atas cover.

so comels k!

0 comment:

Powered by Blogger.