photobook progress with Pixajoy #C-Project

20.6.2013

finally my very 1st #C-Project dah submit! 

kronologi

13-14/6 dan 17-18/6

untuk project ni ai amik masa 21 jam, 4 hari untuk siapkan 1 st draft. fuyoo, memang mencabar gak la nak memahami cerita outdoor ni. hahaha. cobaan. 


bila draft da siap, kena la touch up sana sini. untungnya pic dari photographer suha ni dah cantik. so takde la over sangat ai nak edit2 bagai kan. 



so, lepas confirmation dengan suha, ai pun submit dengan jaya nya. Alhamdulillah


now kena tunggu hasilnya. mendebarkan betul lah! sedikit (sangat) preview. hehe :-)





update 24/6/13 e-flip album dah boleh view! tapi sorry tak dapat share link :-)

0 comment:

Powered by Blogger.