pencarian kek coklat sedap ikut tekak. hehe

27.6.2013

tak paham kenapa week ni, teringin sangat nak makan kek coklat dalam bekas yang sedap. ai mean yang really sedap. macam nak crack kepala ai (propa) cari. hehehe  :-) yang best nya hari ni pencarian berakhir. haha. actually dah lama usha kek emcc ni. kat bawah blok ni memang ada kedai distributor emcc ni. malangnya time operation dia adalah waktu keja. tak berkesempatan la nak beli.

ntah macam mana, tersinggah kedai runcit auntie kat bawah blok. pastu mata terlekat kat kek coklat dalam bekas emcc! whoaaaaaa! terus beli la kan. tapi skeptikal gak la masa buka bekas tu, nampak macam ala-ala je. sekali bila dah masuk mulut, pergh nikmat. sedap ok. ai really mean sedap. kek n topping memang combination yang superb.

bila upload kat fb, ada plak orang yang teruja nak makan. cis rasa berdosa plak tayang. hahahaha. so ai turun bawah kedai auntie nak p beli,malangnya ada 4 bekas je. so 1st jumaat untuk 4 orang je berkongsi kemanisan dan kasih sayang Allah. hehehe. ye la, kalau Allah tak gerakkan hati nak turun mesti tak beli. semuanya kena niat kerana Allah :-)

okey sayangs dj, asah,nuurul n kak ani, hopefully korang pun akan enjoy makan. nyum! 




0 comment:

Powered by Blogger.