kadang2 slip case memang membencikan.

3.6.2013

hari ni ai terima parcel photobook (pb) water rafting padas. tak tau sebab mata or memang kualiti or printer problem, tapi pb ni ai tak suka sebab too dark! memang berbeza la dengan pb yang jual kat emel tu. sobs.  padahal guna template sama cam pb rafting emel cuma kurangkan brightness kat 2-3 page. kertas pun sama matte. tak tau kenapa. malas nak complaint la. (banyak sangat complaint kot?) hmm.

tapi yang lebih membencikan slip case nya. hailaa. sebenarnya ai memang suka pb ada slip case sebab lebih terpelihara. tapi kalau dah ada kecacatan memang sakit je hati tengok kan. hmm. perasan tak perkataan "Grade" tu dah kat area lipatan? sepatutnya tak la kan. dah cacat macam tu. 

2/3 slip case yang ai order memang problem la. tak cun sangat. ada je yang buat mata tak berkenan. dah la slip case bayar rm40. sobs, sobs. 

so part slip case memang ai gagal. no tutorial lah. huhu. untuk cool image wrap design slip case ikut cover pb. pandai2 la design ye.


 cacat. choyy.
rupa photobook ai. sepatutnya slip case ikut la bolat-bolat kan. baru ngam. hmm.

ai memang gagal nak design slip case bagi cun. tak mau la cacat2 kan. 1 st impression penting. mungkin sebab ai tak suka slip case automatik pb nampak tak cun? huhuhu. sapa tau design slip case cantik, meh ajar!

0 comment:

Powered by Blogger.