haze dihatiku

24.6.2013

pergh jerebu kali ni memang teruk la. dah berasap2 kat jalan, kedai makan dan opis. phew. sesak nafas dibuatnya. masjid putra pun tak kelihatan dalam pic ni kecuali kalau korang perhati betul2. ini semua ujian kan. bersyukur, bersyukur. soft reminder pada diri sendiri.


hmm, haze dihatiku macam mana plak. too much think lead me tu blunt end. hailaa. kalau lah senang nak kupas satu2 benda macam kupas kulit bawang, tak perlu la susah2 jerebu kat dalam hati. hahaha. propa sangat kan. hari ni pun da buat benda tak sepatut buat tapi terrr. haish. tapi bila menunggu ni tersiksa jiwa raga ai ols okay. baiklah, ruang ada, tapi peluang macam takde. kadang2 rasa macam loser pun ada. 

okay masa untuk tido. letih update post banyak-banyak hari ni. jerebu akan hilangkah hari esok?   

0 comment:

Powered by Blogger.