#C-Project: dah sampai, i'm getting excited. haha

26.6.2013

Alhamdulillah. ai excited betul hari ni! #pilotproject dah sampai and i like!! hahaha, so comels and sweet. best part Suha pun suka tambah2 lagi hari ni anniversary ke-3 dia. kira refresh la cinta zaman-zaman baru kawin. i'm so jeles. huhu :-(

TQ Pixajoy untuk service yang extra cepat. expect terima photobook 1st july, tup2 sampai lewat petang tadi. memang kalau tunggu lambat je sampai, kalau tak tunggu berdesup sampai. iskh

so, product baru ni quite nice la. Suha guna product Single Window Die Cut by Pixajoy. hasilnya memang memuaskan hati. kemas je finishing dia :-)

unfortunately, ai tak dapat nak share whole photobook kena minta izin dulu dari tuan punya. huhu. for me, ai gain some confident in photobook designing. kena rajin2 practise. at least ai dah jumpa one way to release stress n cara sibukkan diri. hahaha. so simptom 3 series kan. 

okay! lot's of love. 



design by: NMK design
service provider: Pixajoy
product details: Single Window Die Cut/ Glossy Paper/ Cover- Tinsel Shine Bronze Brown/ 40 pages

tadi masa usha website Pixajoy ai notice promo Single Window Die Cut masih on walaupun info kata promo sampai 16/6/13. apa lagi ai pun terbeli satu. huhu. so, kalau korang nak terbeli gak sila klik link ni :-)

untuk ke website Pixajoy, klik banner ni. korang mesti berkenan punya dengan product2 yang ada. so jangan lupa sign up sekali!

0 comment:

Powered by Blogger.