PT by Asilah #7: E-flip Album Pixajoy

28.5.2013

salah satu sebab kenapa ai suka guna Pixajoy ialah Pixajoy ada e-flip album. apa tu e-flip album? kalau korang teringin nak tengok hasil photobook korang secara online, dan nak share dengan kaum keluarga, sahabat handai, peminat dan haters, e-flip album la jawapannya :-)

hari ni ada orang cari tentang e-flip album. tak tahu nak cari kat mana? it's okay, ai tunjuk step by step. btw, korang boleh gak view e-flip ai kat sebelah kiri blog ni. klik mana-mana link e-flip album yang korang suka :-)

tq cari keyword ni n drop by kat blog ai. next time say hi k! hehe :-)

PT by Asilah #7

subject: e-flip album by Pixajoy

1. sign in account Pixajoy

2. untuk dapatkan e-flip album pastikan korang dah submit order dan file korang telah complete upload. 

3. untuk e-flip album muncul di tab ALBUM, sila bersabar selama 24-36 jam working hours selepas korang upload file photobook. hehehe. tapi don't worry, lately cepat je Pixajoy crew upload e-flip album

4. untuk view pergi ke tab ALBUM. klik kat e-flip album yang korang nak view


5. pastu e-flip album akan open di new window. now, boleh lah view e-flip album dengan jayanya. 


6. kalau korang nak share album tu kat fb/blog/etc, just klik kat copy link pastu korang paste la mana-mana korang suka. simple kan.

okay. happy viewing e-flip album.

0 comment:

Powered by Blogger.