dalam diam-diam tersiapkan satu lagi draf photobook: candat 2.0

25.5.2013

baik lah sebenarnya sha yang nak siapkan photobook candat 2.0 ni. ye, ye ai tahu, dek kerana takde aktiviti maka ai telah create new photobook project candat 2.0. ni gara-gara sha nak tengok macam mana rupa photobook ruff&tuff debossed hardcover 11 x 8.5 landscape. rasa-rasa sha macam tak sempat nak buat pb ni sebab dia tengah bz nak kawin, maka ai buat untuk dia. kalau ai nak print sendiri, ai kena susun balik n ubah to size 8 x 8 cool image wrap.

as usual, gambar sikit, so project ni amik masa 2 and 1/2 day.

pb proof seperti berikut













0 comment:

Powered by Blogger.