cookies: mix of recipes. hailaaa.

25.5.2013

pernah tak korang nak buat cookies guna resepi baru, pastu rasa cam tak ok je, pastu korang berbalik semula ke resepi yang korang selalu pakai dan campur je ngan adunan resepi baru tadi?

tup-tup, cookies tu jadi rasa yang paling best yang korang cari-cari? dalam dilema dibuatnya, adakah kena create resepi extra baru dengan menggabungkan resepi baru+resepi sedia ada atau lupakan sahaja? 

iskh cookies tu memang rasa sedap. hmm. 






buktinya ai bawa 1 bekas tu p office dan ajak2 orang makan dan hasilnya tinggal beberapa keping boleh dikira. sedap la tu kot. tapi camne nak repeat resepi ni? haish!

0 comment:

Powered by Blogger.