bila ada mood photobook je, terus ada mega sales Pixajoy!

7.5.2013

untuk orang-orang yang mempunyai kegilaan kepada photobook, pasti mega sales sempena parents day oleh Pixajoy antara perkara yang ditungu-tunggu.

hei, hei mega sales katanya!


click pada gambar untuk tumbesaran

jika dikau tertanya-tanya week mana yang diriku tak sabar nantikan. yeah it's 6th/ 7th week promo. sebab cool image wrap punya promo. weeehooo!

ok sabar, sabar. pastikan fulus ada masa promo nanti. 

untuk korang yang masih belum berPixajoy, jom intai website Pixajoy and sign up as member. free aja! kalau ada apa-apa nak tanya n nak email i pun bole. sila email to asie_07@yahoo.com.

klik banner ni. sekian

0 comment:

Powered by Blogger.