yahoo. photobook Pixajoy dah sampai. love! love!

9.4.2013

wah, wah, wah. nampaknya ai semakin impress dengan kecepatan service Pixajoy. see? photobook yang expected delivery hari ni, sampai hari ni. yang sepatut sampai 10&12 apr pun sampai hari ni gak. excellent. this is why i love Pixajoy. hehe :-)


wonder adakah i like photobook yang sampai hari ni? yeah. suka sangat! pergh sakan kan nak photobooking. untuk catatan, hari ni ai dah terima ketiga2 pb ai untuk trip kk, legoland n rafting sg. padas. no more yang akan sampai. cuma waiting mode on untuk pb singapore-legoland untuk sara n emel.



haaaa. banyak tak pb kak ton? hahahaha :-)

sesiapa yang nak buat photobook tu meh la join kami2 yang syok sangat photobooking with Pixajoy! klik and sign up as member! 

0 comment:

Powered by Blogger.