pulangkan semula kepada Pixajoy. huhu.

11.4.2013

hari ni ai dah terima photobook (pb) emel. unfortunately, ada sedikit defect. cer teka yang mana satu? masih ingat entri sama tak serupa? pb emel vs pb sarah? hahaha. pb sarah direct hantar to sarah kat dungun, pb emel pulak ai yang terima. 

see? ai sepatutnya ai dapat pb emel kan. tapi cover pb ni terang2 nama sara. haish. tapi, tapi content dia adalah hak milik pb emel. haaa, camne tuh? ai suspect masa production pb2 ni, dek sama sangat cover maka kekeliruan telah berlaku. iskh iskh iskh. 


so ai pun email Pixajoy at hello@pixajoy.com. cerita sikit2 pasal defect, pasal pb emel pakai cover pb sarah dan sebaliknya. agak2 nya depa tak jelas dengan masalah ai, terus je call (cepat service ni). so ai pun terangkan masalah pada pb pastu Siang (crew yang handle complaint ai) pun kata dia akan call ai semula. after 10 min, Siang call semula dan inform, esok ada orang Skynet datang nak amik balik pb emel, Pixajoy nak rework semula pb emel. oooohhh. 


frust jugak la mula2, ingatkan dah boleh pass kat emel this coming saturday, rupanya kena hold lagi. tapi dek kerana customer service yang cepat dan amat membantu, so ai okay je la. kesilapan berlaku lagi2 bila sama sangat cover tapi content pb lain2. so ai pack pb emel untuk dihantar semula ke Pixajoy nun jauh di Sungai Petani, Kedah :-)



dear Pixajoy, please rework nicely ya! hehehe :-) 

0 comment:

Powered by Blogger.