Photobook Auni 2013 by Pixajoy and Photobook Malaysia

4.4.2013

mak long memang best sebab tahun ni je 2 photobook dah siap untuk kakak auni. hehe :-) yes bcoz mak long heart awak sangat2. hehe :-)

1. edisi 1/2013 by pixajoy. sila tengok e-flip album buku gambar auni

album ni belum sampai. masih printing (waktu post ni ditulis)

2. edisi 2/2013 by photobook malaysia. memandangkan voucher ni dah nak expired on 8.4.13 n makcik lia punya la lambat nak buat photobook maka mak long dah berjaya siapkan photobook ni. hehe :-) photobook pun dah sampai. cepat betul service photobook malaysia ni.



comel sangat photobook ni. tak sia-sia mak long pilih template ni n buat sikit adjustment. hailaaaa. comel. sekali tengok macam buku bergambar je sebab meriah sangat!

0 comment:

Powered by Blogger.