ops sotong vs vote day

3.4.2013

hari ni semua orang tau yang parlimen dah dibubarkan lepas tu mesti la pilihan raya kan, kan? tiba2 jadi sebak, sebab hujung bulan nak p mencandat. kalau, kalau vote day on 27th Apr waktu nak p mencandat haru la macam ni!

eiii geram plak kan. kalau nak pi mencandat dah tak jalankan tanggung jawab sebagai rakyat Malaysia. hailaaa #sayapilihmengundi. 

so mula lah nak meramal tarikh pilihan raya kan tak menyempat nak tunggu hari jumaat ni. adeh.

case study: bila tarikh pru-13?
sebab: harap sangat vote day tak fall on 27/4/2013. pls! pls!
hasil study: rasanya vote day on 20/4/2013. pleaaaassse....

disclaimer: maklumat ni dari wikipedia, tak pasti kesahihan. pastu jangan gatal2 nak copy paste plak. tidak dibenarkan. 


arghhh, mungkinkah tarikh pru-13 on 20th Apr? ada harapankah ai pi mencandat on 27th Apr? 

#ohmycandatvsvoteday

0 comment:

Powered by Blogger.