gojes day out: emel & anis birthday celebration!

13.4.2013

yeah. susah jugak nak gather all untuk lepak dan makan. oleh kerana birthday anis n emel fall in April, we have soooo much reason to celebrate it together. yeah

kami jumpa dan makan dan lepak sampai lebam di d' italianes (betul ke ai eja) sunway giza. where is sunway giza, ask google map. tapi tempat ni in between shop lots dan tiba2 eh ada tempat macam ala2 shoping complex kecik. tempat dia nice je.

the best part, norelle and hasya join and make all the aunties happy! love #babies #cute #norelle #hasya. hehehe :-) 

so kalau dah jumpa tu tak lain tak bukan, buka kisah zaman aysk, (heran part ni sebab setiap kali jumpa asik kuar citer baru je) biar laa dah bertahun, ada je citer nak gelak n gosip. hahaha.

lepak macam kat umah sendiri
cake by nard. superb. delicious.
dessert yummy by finaz
#gadis gojes #norelle #hasya

0 comment:

Powered by Blogger.