finally dah boleh merancang - mencandat sotong!

10.4.2013

terlebih dahulu ai nak wish my fren, Aida Anissa Tohid, Happy Birthday, yo! you're turning 30! hahaha :-) semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan dot dot dot.

today is the day! hari yang ditunggu dah tiba- the election annoucemnet day! hahaha :-) excited nya ai ols kan. bukan pe, ni semua pasal ops mencandat sotong la. dah siap plan A dan plan B bagai, nasib baik election day fall on 5th May 2013. maka, ops sotong on 27th April is ON! Alhamdulillah!! Terima kasih Allah :-)

ai dah deal dengan Pak Ya sebelum ni pasal bot, pastu bila kecoh2 nak election terus dengan yakin tangguh nak buat confirmation bot. sudahnya masa sms Pak Ya petang tadi, dia inform, bot hari tu dah bagi kat orang lain. hahaha. mau nak nangis dibuatnya! nasib baik Pak Ya banyak contact, menjelang Maghrib Pak Ya inform bot ada. finally, rezeki katanya :-)

next is to plan trip. anis incharge bab bas. lain2 okey je la. hehehe :-)

sesiapa yang berminat nak mencandat sotong boleh intai blog Pak Ya. kami amik Pakej 1, bot untuk 8 orang. 

0 comment:

Powered by Blogger.