Jom badminton!


6.4.2013

banyak2 sports, badminton adalah antara yang ai prefer untuk main. tapi last time la kan. hahaha. so bila nard kata nak join boys team untuk main badminton, i was like... ahhh nak join ke? agree nak turun tapi as supporters je k.

konon2 supporters. pada hari kejadian, siap pack tshirt lebih, stokin, kasut sukan nak p main badminton. ages weiii tak pegang racket badminton tu. ala skill pun tahap2 keluar gelanggang kan, tak yah la poyo sangat. racket pun pinjam.

so, kami- emel, pnaz n ai tumpang satu2 hero bujang aka salleh (anis baca mesti muntah hijau). nasib baik salleh ok je nak tumpangkan we allz kan. so, oleh kerana kami tumpang salleh maka awal lah kami sampai kat court area subang ni.

fuyoo, masuk2 je kat area court ni, kagum sekejap. besar ok! ada banyak court, tak silap salleh kata ada 26 court. sewa court ialah rm15/hour dan kami sewa for 2 jam. hehe :-) so sementara tunggu geng lain sampai kami gosip dulu!

i did told you yang ai lama sangat tak main badminton kan. so bila game memang tunggang langgang. malas nak lari sambut shuttle cock ok , nak berdiri statik je. sorang pun tak nak main regu dengan ai ols la sebab diaorang yang akan keletihan nanti. hehe. sorry guys!

abes game, kami menuju ke kedai mamak berdekatan. lapar dan dahaga sangat! hehe :-) yang tak best nya adik sasa tak ikut! hehehe :-) hmm, bila dah berkumpul ni kena plak duduk semeja ngan redza, rahim, anis memang banyak la stori kan. macam2 ada. yang anis ngan salleh ni tak abes2 nak berdrama. habis makan we all pun gerak balik. dah lambat gak la around 1.00 am, nasib baik salleh agree nak hantar kami balik. kalau tak, scary! hahaha. tq salleh.

some pic hari kejadian. where am i? tengah berehat. hahaha. main tak seberapa rehat je lebih uols.

adik sasa baju kelabu tu. haha

update 8.4.2013

walaupun dah 2 hari berlalu, tapi tangan kanan masih sakit akibat gigih bermain badminton. arghhh.

0 comment:

Powered by Blogger.