anak buah baru n it's a girl!

25.4.2013

maghrib tadi lia call. 

lia: kak ko tau kak anis dah bersalin?
me: hah, tak tau. mak tak bagi tau pun
lia: baby girl tau. hehe :-)

maka ai pun cepat-cepat call mak

me: mak kenapa tak bagitau adik dah bersalin?
mak: ntah, mak pun suprise. tiba2 dia call kata dah ada kat bawah rumah. bila turun dah ada baby
me: huh? bila dia bersalin?
mak: semalam kot (24/4/13)
me: hailaa, adikku!

how is it Auni lil sister? mak kata muka macam Auni tapi pipi tak cukup lebar. pastu kecik sket. oh, dah ada 2nd anak buah. both are girl. as long as baby sihat, semuanya pasti ok.

now ada 1 persamaan mak dan adik, their 1st n 2nd baby were girl! hahaha :-) n persamaan atuk mak ngan baby girl they are April baby! untung laaaaa. 

baby pic? takde. jangan la mak ai ni still pantang2 tak bley amik gambar baby. iskh.

0 comment:

Powered by Blogger.